Blocks

Title
Veelgestelde vragen

FAQ items
Question
Hoe maak ik een account aan?
Answer

Klik op 'Join the club' rechtsboven op onze website. Hier maak je een account aan en kun je direct je eerste bestelling plaatsen. Na je eerste bestelling ontvang je een e-mail met je inloggegevens en kun je inloggen op de site via het profiel-icoontje (rechtsboven op de site).

In je account kun je de maaltijden voor de week erop selecteren en tevens de bezorgdag aanpassen. Ook kun je de bezorgingen even pauzeren en/of je eetvoorkeur wijzigen.

Question
Hoe wordt je bestelling bezorgd?
Answer

De bestellingen worden door onze fietsbezorgers door heel Amsterdam bezorgd tussen 17.00-21.00. Je ontvangt geen track and trace, maar mocht je niet thuis zijn proberen we het altijd eerst bij de buren, en anders nemen we je mee in de latere rit.

Buiten Amsterdam levert onze bezorgpartner al onze bestellingen. Je krijgt op de dag van bezorging een e-mail met een track and trace link zodat je precies kunt zien hoe laat je bestelling geleverd wordt.

Question
Hoe verwarm ik de gerechten?
Answer

Op elke Fresh Foodie maaltijd is een sticker geplakt met de bereidingswijze erop. 

Au bain-marie is onze favoriet. Je kunt de vacuümzakjes dan gewoon in een pannetje met heet water opwarmen. Na 5-9 minuten (zie de stickers op de zakjes voor het aantal minuten) haal je de zakjes uit de pan en knip je de zakjes open. (Laat het vocht er voorzichtig uitlopen en) presenteer het op je bord.

Je kunt de zakjes ook openknippen en opwarmen in de pan. Blijf roeren totdat de maaltijd warm is.

De magnetron is ook een optie. Knip ook hierbij weer de zakjes open en leg de maaltijd op een bord of in een kom. 3 a 4 minuten op 750W is voldoende voor een warme maaltijd.

De laatste optie is opwarmen in de oven. Knip ook hierbij de zakjes open en leg de maaltijd in een ovenschaal. 10-15 minuten op 180 graden is hierbij gewenst.

Question
Waarom zijn de maaltijden vacuüm verpakt?
Answer

Onze maaltijden worden vacuüm verpakt. Dit zorgt ervoor dat de maaltijden extra lang lekker en vers blijven zonder toevoegingsmiddelen. Je kunt onze maaltijden 7 dagen lang vers bewaren in de koelkast.

Question
Wat doet de bezorger als ik niet thuis ben?
Answer

De levering wordt één keer aangeboden aan de deur. Mocht er niemand thuis zijn dan zal er geprobeerd worden de bestelling bij de buren achter te laten. Mochten we de bestelling nergens af kunnen leveren, en hebben we geen bericht ontvangen dat we de bestelling eventueel in de tuin mogen zetten, zijn we genoodzaakt de bestelling retour te nemen.

Question
Welke dagen bezorgen jullie?
Answer

Wij bezorgen elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 17.00-21.00. 

Question
Wat is het verschil tussen een Medium en Large maaltijd?
Answer

Een Medium maaltijd is 500 gram en een Large maaltijd ligt tussen de 700-750 gram.